POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Granqvist kan ha gjort sista matchen i Groningen: "Kan varit sista"

Groningen vände 1-5 och ordnade straffar. Men det hjälpte inte - Den Haag vann kvalet till Europa League. Nu kan Andreas Granqvist ha gjort sin sista match i klubben.
- Ja, det kan ha varit sista, säger han till Fotbollskanalen.se.

Tidigare i veckan förlorade Groningen det första finalmötet i det holländska Europa League-kvalet. Den Haag vann med 5-1 och allt såg ut att vara avgjort. Men i dagens retur stod Groningen för en makalös upphämtning.

- Ja, det var inte så många som trodde att vi skulle komma tillbaka efter 1-5 i den första matchen, säger Andreas Granqvist som fanns på planen när lagkamraten Tim Matavz gjorde 5-1 på straff i den 89:e minuten.

- De fick en utvisning där också, så vi hade 2x15 minuter på oss att avgöra matchen, men vi lyckades inte få in bollen i mål. Så då blev det straffar och där kan ju allting hända. Tyvärr förlorade vi och det känns riktigt surt just nu, säger Granqvist som satte sin straff.

Nu kan Andreas Granqvist ha gjort sin sista match för Groningen. Mittbacken, som har ett år kvar på kontraktet, jagas av flera klubbar.

- Det kan ha varit sista. Jag sticker till Stockholm i morgon och samlas med landslaget. Sen får vi se efter samlingen om något dyker upp. Det är inget som är konkret för tillfället, men jag vet att det är ett antal klubbar som är intresserade.

Känner du att det är dags för nästa steg i karriären?
- Ja, men alla spelare vill väl alltid komma till en större liga eller en större klubb.

Hur ser du på de kommande EM-kvalmatcherna?
- Det ska bli väldigt spännande med landslaget. Det är två väldigt viktiga matcher för oss, men det ser väldigt positivt ut.

Publicerad 2011-05-29 kl 18:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå