Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Groningen: "Ska erbjuda Stenman förlängt efter semestern"

I januari kan Fredrik Stenman skriva på för en ny klubb. Men inte om Groningen får sin vilja fram.
- Vi vill förlänga med honom efter semestern, säger sportchefen Henk Veldmate.

Som fotbollskanalen.se tidigare rapporterat går den svenske ytterbackens kontrakt ut till sommaren – och för första gången under karriären står han i ett potentiellt Bosman-läge. Om bara drygt en vecka är det fritt fram för Stenman, som tidigare kopplats samman med norska, danska och även tyska lag, att förhandla med vilka han vill.

- Självklart känner Groningen till hur läget ser ut, att han skulle kunna flytta gratis. Men vi hoppas att det inte blir så. Så snart vi ses igen i januari tänker vi diskutera ett förlängt avtal med Fredrik, säger sportchefen Henk Veldmate till fotbollskanalen.se.

Några ”hard feelings” blir det dock inte om Stenman skulle bestämma sig för att pröva lyckan någon annanstans. Henk Veldmate förstår hur fotbollen fungerar, säger han.

- Vi är nöjda med honom och vill att han stannar länge i Groningen. Men i slutänfan är det ju hans beslut, säger Veldmate.

Samtidigt har Stenman – som är gjuten i klubbens startelva – öppnat för att bli kvar i Eredivisie nu när den sportsliga situationen ser allt bättre ut. För närvarande ligger laget trea, bara fyra poäng bakom serieledande PSV. I Sverige har STenman bland annat representerat Elfsborg och Djurgården.

Publicerad 2010-12-23 kl 10:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons