Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Guardiola jagar Bayern-läcka: ”Kommer aldrig spela igen”

Foto: AP

Pep Guardiola

Någon läcker inifrån Bayern Münchens omklädningsrum. Tränaren Pep Guardiola är fly förbannad och försöker nu hitta den skyldige som kan råka illa ut.

I kölvattnet av Edward Snowdens läckta uppgifter inifrån amerikanska signalspaningsmyndigheten NSA, där det bland annat visat sig att amerikanerna avlyssnat tyska förbundskanslern Angela Merkel har nu även Bayern München drabbats av sin egen skandal med en läcka.

Efter att tidningen Bild vid upprepade tillfällen publicerat uppgifter om bland annat taktik och kommande laguppställningar så har Pep Guardiola nu fått nog. Enligt Bild så ska Guardiola efter vinsten mot Dortmund ha varit rejält ilsken på att uppgifter nådde ut utanför omklädningsrummet.

- Det spelar ingen roll vem det är, huvuden kommer att rulla, ska Guardiola som misstänker en spelare eller en ledare i laget ha sagt.

- Jag kommer att slänga ut honom, han kommer aldrig mer att spela för mig.

Bayerns vd Karl Heinz Rummenigge bekräftar förekomsten av en läcka i föreningen.

- Vi kommer såklart inte att ta in NSA för att få reda på vem det är. Men jag råder honom att sluta annars kommer han att få stora problem, inte bara med Guardiola utan med hela förreningen

Publicerad 2013-11-25 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons