Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Guidetti berättar: "Jag var rädd"

Foto: Scanpix/celticfc.net

Nästa

Avbryt
Försök igen

John Guidetti i Celtic samt när han berättade om sin sjukdomsfrånvaro.

Han öser in mål för Celtic och är tillbaka i landslaget.

Men för bara ett tag sedan visste ingen vad som skulle hända med John Guidetti.

– När man älskar något och får höra att man inte kan göra det längre blir man rädd, säger han till Celtic View.

John Guidetti, 22, har hittat rätt i Celtic. Med nio mål på nio matcher i den skotska storklubben är han återigen en spelare det pratas om.

Men spola tillbaka bandet bara ett halvår så hittades han i Stoke, där han knappt fick speltid efter en lång, tung tid utanför fotbollen. För klubbens egna tidning Celtic View berättar han om den jobbiga perioden.

– Det var jobbigt eftersom folk sa att jag kanske aldrig mer skulle spela fotboll. När man älskar något och får höra att man inte kan göra det längre blir man rädd. Men jag och mina närmaste slutade aldrig tro på det och därför är jag här i dag. Celtic gav mig chansen att visa vad jag kan och jag är lycklig, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid haft stora drömmar men var rädd att jag inte skulle kunna fortsätta spela fotboll. Självklart vill man vara framgångsrik men jag älskar sporten och var rädd. Nu kan jag spela och extremt glad.

Det snackas redan om att Celtic vill köpa loss John Guidetti redan i januari, för att hålla borta andra intressenter som kan hugga när hans kontrakt med Manchester City i sommar.

– Tänker man för långt fram lyckas man inte. Det måste vara fokus på nästa match och att prestera nästa gång, då kommer man att ha en framgångsrik karriär.

Publicerad 2014-11-05 kl 10:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons