Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Guidettis tränare: "Vi har stor chans att vinna trippeln"

Foto: SCANPIX

Ronny Deila.

John Guidetti kan vara med om att skapa historia i vår. Det tror i alla fall Celtics manager Ronny Deila, som menar att laget mycket väl kan vinna trippeln den här säsongen.
- Vi har en ordentlig chans till att göra det, säger Deila till Daily Record.

Celtic leder den skotska ligan med nio poäng om laget lyckas besegra St Johnstone i kväll. Samtidigt är den skotska storklubben i kvartsfinal i skotska cupen och i final i ligacupen.

Drömmen om trippeln lever alltså för Celtic - och managern Ronny Deila tror att laget kan lyckas. Men om de grönvita inte klarar av att göra det, då är det inget misslyckande enligt norrmannen.

- Du kan inte säga att det skulle vara det, för då skulle jag sätta för stora krav på våra spelare, säger Deila till Daily Record.

- Men det här är en stor, stor chans. Spelarna kan skapa historia. De här spelarna har gjort så många saker, spelat i Champions League och vunnit ligan. Men ingen spelare har vunnit trippeln. Vi har en ordentlig chans nu så vi måste bara hålla fokus.

Deila fortsätter:

- Vi är det bästa laget. Det är upp till oss. Om vi inte lyckas så är inte bra nog, men höga mål ger höga krav och bra insatser. Den här gruppen kan hantera det.

Publicerad 2015-03-04 kl 11:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons