Guldhjälten Santin sänkte sina gamla lagkamrater i Kalmar

Andra ligor och cuper

Kalmar möter FC Köpenhamn i Copa del Sol. Se matchen i TV4 Sport eller klicka på länken till höger.
0-1 39' Vingaard
1-1 51' Carlsson
1-2 76' Santin

Trots att Kalmar höll jämna steg med FC Köpenhamn var det danskarna som gick till pausvila med 1-0. Martin Vingaard sköt elegant in bollen i krysset bakom Petter Wastå och Kalmar var riktigt vilsna i eget straffområde i samband med målet.

Kalmar kvitterade välförtjänt i den andra halvleken genom Tobias Carlsson, men det var ändå den gamla guldhjälten 2008 som fick sista ordet. Cesar Santin fick en tå på ett inlägg och rakade in 2-1 med kvarten kvar. Kalmar kunde inte riktigt pressa på slutet och skapade inga farligheter.

I den andra gruppmatchen i Copa del Sol vann Shaktar Donetsk mot norksa Molde med 3-0.

Publicerad 2010-02-03 kl 22:57