Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hamad får inte spela - agenten hoppfull: "De tror stenhårt på honom"

Foto: Scanpix

Jiloan Hamad, här i Malmö.

Jiloan Hamad har ännu inte gjort säsongsdebut för Hoffenheim i Bundesliga. Och senast satt han på läktaren. Men trots menar agenten Nenad Lukic att klubben är nöjda med Hamad.
- Man får komma ihåg att det är en toppklubb. De tror stenhårt på honom, säger han till fotbollskanalen.se.

Jiloan Hamad lämnade Malmö FF efter guldet 2013. I tyska Hoffenheim blev det sju matcher under förra säsongen. Men den här säsongen väntar Hamad fortfarande på att få göra sin första match. När Hoffenheim, som ligger tvåa i Bundesliga efter sju omgångar, vann mot Schalke 04 i senaste omgången satt den tidigare MFF:aren inte ens på bänken. Hamad var förpassad till en läktarplats.
- Man måste förstå, han spelar i en toppklubb. De har 25 toppspelare. De är jätteimponerade av honom, säger Hamads agent Nenad Lukic till fotbollskanalen.se.

- Men man tänker i Sverige; ’han har bänkats tre matcher, vad händer, vart tar han vägen nu?

I nuläget så menar Lukic att man inte är oroliga över bristen på speltid. Men om inte situationen förändras så kan man se över läget igen i vinter.
- Självklart, om det fortsätter så här till vintern så får vi ta snacket igen. De kan inte säga att de är nöjda och sedan spelar han inte. Men man måste ha is i magen, det är ändå en toppklubb, säger Lukic.

Hur trivs Jiloan i Hoffenheim?
- Han trivs jättemycket. Sen är det klart att han inte är glad eftersom att han inte spelar, men allt annat är utmärkt.

Tror du att chansen kommer att komma under säsongen i Hoffenheim?
- Jag är nästan säker på det. Egentligen skulle dom vilja bli av med en spelare som inte spelar. Men det var vi som sa till dom att vi kan hitta en annan lösning, men de sa bara nej. De tror på honom stenhårt, säger Nenad Lukic till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-10-16 kl 21:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons