Hamad hoppade in när Hoffenheim kryssade mot Hrgotas lag

Andra ligor och cuper

Jiloan Hamad hoppade in för Hoffenheim. Då hämtade klubben upp ett tvåmålsunderläge till oavgjort mot Borussia Mönchengladbach.

Den förre MFF-spelaren inledde på bänken, men fick komma in i andra halvlek, vid ställningen 2-0. Efter det ordnade Sejad Salihovic och Roberto Firmino varsitt mål som innebar att matchen slutade 2-2.

I Mönchengladbach saknades Oscar Wendt som är långtidsskadad, men Branimir Hrgota gjorde 86 minuter innan han lämnade planen.

Borussia Mönchengladbach låg länge fyra i Bundesliga, men på de senaste fem matcherna har man spelat oavgjort två gånger och förlorat tre. Därmed är man sexa i tabellen. Hoffenheim är tia.

Publicerad 2014-02-22 kl 17:34