Hammarby krossade Mjällby efter hattrick av Paulinho

Andra ligor och cuper

Hammarby krossade Mjällby i Svenska cupen efter hattrick av Paulinho. Segersiffrorna skrevs till 5-1. Alla Hammarbys mål kom i andra halvlek.

Trots att det till slut blev en säker seger för Hammarby så var det Mjällby som inledde matchens målskytte genom ett kanonskott av Marcelo Sarvas i första halvlek.

Petter Andersson gjorde Hammarbys första mål i inledningen av andra halvlek när han bröstade in Castro Tellos inlägg. Det blev startskottet för Hammarbys målkalvalkad i andra halvlek.

Hammarby vaknade till liv och kanske framför allt Paulinho, som varit långt från toppformen under våren, visade klass genom tre mål. Ett av målen kom på straff.

Charlie Davies fick göra mål för tredje matchen i rad. Och det var inget dåligt mål hellet. Från stillastående position utanför straffområdet placerade han in bollen i krysset. Målet innebar 3-1 till Bajen.

Publicerad 2008-05-17 kl 16:22