Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hammarby lånar ut Castro-Tello - till Azerbadjan

Foto: Scanpix

Sebastian Castro Tello

Sebastian Castro-Tello lämnar Hammarby.
Mittfältaren lånas ut till Revan FC.
"Det känns jättebra", säger han i ett pressmeddelande.

Att Sebastian Castro-Tello inte drog jämnt med Gregg Berhalter är känt vid det här laget. Men trots att den amerikanske tränaren har lämnat Bajen väljer klubben att låna ut sin mittfältare.

Agenturen Wagnsson Sport skriver i ett pressmeddelande att Sebastian Castro-Tello lånas ut till Revan FC och att avtalet börjar gälla från och med den 1 augusti.

"Det känns jättebra och ska bli väldigt spännande. Jag ska verkligen ta den här chansen och förvalta den väl. Den azerbadjanska ligan blir bara bättre och bättre och det känns stimulerande att få vara en del av och bidra till den utvecklingen", säger Castro-Tello.

"Det är samtidigt med blandade känslor och fina minnen jag lämnar Hammarby som jag varit en del av väldigt länge. Jag kommer sakna klubben och är otroligt tacksam för den här tiden, men nu blickar jag framåt med full fokus på fotbollen för att ta ytterligare steg i min karriär".

Sebastian Castro-Tello har en väldigt fin teknik och bollbehandling vilket han visat i flera matcher för Hammarby. Ändå fick han bara starta i en enda seriematch den här säsongen.

Publicerad 2013-07-29 kl 22:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons