Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamrén om slagsmålet på Rosenborgs träning: Inte acceptabelt

Andra ligor och cuper

Tränaren Erik Hamrén bekräftar att det utbröt slagsmål på Rosenborgs träning i dag mellan Öyvind Storflor och Razack Traore.
- Det utdelades ett slag, vilket inte är okej, säger han till fotbollskanalen.se.

I dag rök Razack Traore ihop med Öyvind Storflor på Rosenborgs träning. Det var efter en hård tackling som Traore slog ner Storflor.
- Det stämmer att det var lite gruff på träningen. Jag upplevde det inte själv eftersom jag var inne med de som spelade matchen igår, men jag har självklart fått information om vad som hände, säger Erik Hamrén.

Vad hände?
- Det var gruff, precis som det blir ibland i fotboll när det är träning intensivt med känslor och kontakt. Det blev gruff och det utdelades ett slag. Det är inte acceptabelt när det går så långt att det utdelas ett slag.

Hur hanterar ni händelsen?

ANNONS
- Det som var positivt i det hela var spelarnas reaktion när jag tog ett snack med dem efteråt. Det var två vuxna män, även om en av dem är väldigt ung. Inga ursäkter eller undanflykter utan man erkände att man hade gjort fel båda två och bad om ursäkt, både till mig och till varandra. De var verkligen slokörade.

Blir det några repressalier?
- Ja, slag kan vi aldrig acceptera. Gruff förekommer i alla klubbar då och då under träning, men ett slag är över gränsen och då måste man också ta konsekvenserna. Vad det blir har vi inte tagit ställning än, det får vi funder på under dagen. Men någon form av konsekvens blir det.

Publicerad 2008-10-24 kl 15:14
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto