Hattrick för Falcao när Chelsea kördes över

Andra ligor och cuper

Supercupfinalen mellan Chelsea och Atletico Madrid var målrikt. Atletico Madrid tog en övertygande 4-1 seger efter att Falcao gjort ett äkta hattrick.

Det var i Monaco som matchen mellan vinnarna av förra årets Champions League respektive Europa League ägde rum. Det vill säga Chelsea mötte Atletico Madrid.

Det var Europa League-vinnarna, Atletico Madrid som chockstartade när Falcao gav laget ledningen i den sjätte matchminuten. Falcao chippade kylit in 1-0 för sitt Atletico och det var bara början. Den glödhete anfallaren utökade även ledningen till 2-0 efter att ha placerat in bollen i krysset. Precis innan halvtidsvilan fastställer Falcao sitt äkta hattrick efter att han retfullt tunnlat Petr Cech.

Efter den första halvleken var Atletico Madrids 3-0 inte orättvist på något sätt. Tvärtom kunde det mycket väl vara mer, då Atletico även hade hunnit med att missa ett friläge och haft flera stolpträffar.

I den andra halvleken bytte Chelsea ut Ramires mot nyförvärvet Oscar. Bytet lyckades dock inte förhindra Atletico från att göra 4-0, då mittbacken Miranda utnyttjade ett passivt Chelseaförsvar.

Med kvarten kvar reducerade Chelsea genom Gary Cahill efter en hörna från Lampard. Men närmare än så kom inte förra årets Champions League-vinnare och fick se sig slagna med 4-1.

Publicerad 2012-08-31 kl 21:01