Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Hollywood lockade inte Ljungberg: "Det handlar inte om någon roll här"

Enligt rykten i en svensk tidninge ska Fredrik Ljungberg, förutom fotbollen, lockats med en filmroll när han valde klubb.
- Ha ha, man ska inte tro på allt, och det handlar inte om någon roll här. Även om en del av dem bakom klubben är från Hollywood så finns det ingen roll, säger han till fotbollskanalen.se.

Han har modellat och hängt på billboards på Times Square i New York. Och kanske var det mer än fotbollen som lockade när Fredrik Ljungberg valde att flytta till USA. Åtminstone om man ska tro på uppgifter i en tidning.

Det ryktas i en svensk tidning att du lockats över av att få vara med i en film? - Ha ha, man ska inte tro på allt, och det handlar inte om någon roll här. Även om en del av dem bakom klubben är från Hollywood så finns det ingen roll. Det är ett stort paket som gör att jag flyttar hit. Vad det är? Ja, det kan jag inte gå in på än, men det är ingen filmroll.

Uppgifter gör gällande att Fredrik Ljungberg får 20 miljoner kronor om året i lön av Seattle Sounders och sedan ligger ägarna och ligan bakom extra reklamavtal och bonusavtal som kan lyfta lönen ytterligare 15 miljoner dollar (120 miljoner kronor). På liknande sätt som David Beckham har det – fast på en lägre nivå.

- Jag vill inte gå in på det, säger Ljungberg.

Publicerad 2008-10-29 kl 00:11
Annons
Annons
Annons