Hrgota och Wendt startade när Mönchengladbach kryssade

Andra ligor och cuper

Branimir Hrgota och Oscar Wendt startade när deras Mönchengladbach kryssade mot Werder Bremen i Bundesliga.

Mönchengladbach såg länge ut att ta tre poäng och hänga på i toppen av Bundesliga, men i den 88:e minuten kvitterade Werder Bremen.  Båda svenskarna, Branimir Hrgota (90) och Oscar Wendt (75), blev utbytta för sitt Mönchengladbach. När Wendt lämnade planen var ställningen 1–0 efter att Raffael givit bortalaget Mönchengladbach ledningen redan i den sjätte minuten. En ledning som länge såg ut att ge tre poäng – men Ludovic Obranaik kvitterde i den 88:e minuten.

Mönchengladbach ligger nu på femte plats i Bundesliga, med åtta poäng upp till Dortmund på tredje plats.

Hoffenheim besegrade Stuttgart med 4­–1 och där fick Jiloan Hamad hoppa in när det återstod fyra minuter av matchen.

I övrigt så fortsätter Hamburg att ha det kämpigt i botten av Bundesliga. Under lördagen förlorade man med 4–2 mot jumbon Braunschweig.

Publicerad 2014-02-15 kl 17:25