Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hysén hyllas i sociala medier: "Jag är stolt"

Foto: Scanpix

Glenn Hysén hyllas på sociala medier efter första avsnittet av Mästarnas Mästare. Själv är han eld och lågor över programmet.
- Det var fantastiskt bra klippt, jag är stolt över att jag var med, säger han till fotbollskanalen.

Tillsammans med Anette Norberg, Danijela Rundqvist, Anna Olsson, Magnus Muhrén och Björn Lind var Glenn Hysén först ut när tittarsuccén på SVT, Mästarnas Mästare drog igång. I premiäravsnittet fick den gamle fotbollslegendaren se tillbaka på sin karriär. Något han inte riktigt trivs med.
– Det är ju inte så att jag sitter varje dag och tittar på det, men det är kul och klart man ska vara stolt över det man har gjort. Men jag har jävligt svårt att ta beröm, att bara sitta och kolla på sig själv i 20 minuter, det känns lite ego faktiskt, säger han.

Såg ändå ut som du torkade några tårar?
– Jag fick en fluga i ögat, säger Hysén och skrattar högt.
– Nej, men det var Muhrén som sa något, jag minns inte riktigt men det var någon historia. Jag skrattade så jag höll på att pissa på mig.

Vad säger du annars om gänget du var där med?
– Kanongäng, kände direkt att vi klickade. Det var många goa människor där och vi drev lite med Muhrén direkt så det var gött. Sen det här när Norberg (Anette) berättade om cancergrejen, herregud vilken smäll. Att hon ens var där nere och körde efter allt är sjukt imponerande, vilken tjej! Jag satt mest och lyssnade och tänkte ouch, vad är det hon har gått igenom. Ruggigt starkt. Sen får man sig en tankeställare, jag menar om man har lite ont i en tå så är det ingenting i jämförelse.

Du hann även med att ”lära” Danijela Rundqvist lite simhopp …
– Lära och lära, haha! Det jag gjorde hade nog vilken idiot som helst klarat av!

Första skadan i programmet bjöd du också på. En rejäl vurpa det där?
– Det gjorde lite ont när det hände men efter fem-sex bira var det inga problem. Du vet, bedövning. Haha!

"Jag är ganska nöjd"
Det var ett par år sedan (minst sagt) som Hysén var aktiv på fotbollsplanen. Inför Mästarnas Mästare har det blivit lite extra armhävningar och situps men inte mer än så.

– Jag är ganska nöjd med mig själv ändå, jag kämpade som ett svin. Det jobbigaste var ju de där jävla 90 graderna. Jag hade gett mig fan på att slå Ravelli, det var det enda som drev mig. Herrejävlar vad jobbigt det var men jag slog den gubben så det är skönt.

Med tanke på att Ravelli vann hela tävlingen förra säsongen, har han varit extra kaxig nu?
– Han har skruvat upp mig lite inför, det har han! Sen hur det gick för mig det får ni se ...

Publicerad 2015-03-29 kl 21:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons