Ibisevics hattrick sänkte Rasmus Bengtssons Hertha

Andra ligor och cuper

Hoffenheim-Hertha 5-1
1-0 1' Ibisevic, 2-0 4' Ibisevic, 3-0 31 Ibisevic, 3-1 45' Raffael, 4-1 58' Obasi, 5-1 63' Eduardo

Hoffenheim inledde starkt hemma mot Hertha Berlin. I matchens första minut slogs ett tidigt inlägg från kanten som gick precis över Rasmus Bengtssons huvud till Chinedu Obasi som nickade i djupled där Bengtssons markering Vedad Ibisevic redan var på väg fram. Ett direktskott, som i sig var ett litet tekniskt nummer, gav 1-0.
Tre minuter senare nickade samme Ibisevic in 2-0

Efter det blev det lång väntan - i alla fall sett ur Ibisevic-ögon - på nästa mål. Det satt i den 21:a minuten.

Raffael reducerade för Hertha i den 45:e minuten.

Per Nilsson, som blev inbytt i halvtid för Hoffenheim, hade med andra ord en betydligt roligare dag än svenske kollegan i Berlinförsvaret, Rasmus Bengtsson.

Hertha Berlin har fått en riktigt usel start på säsongen. Efter en inledande seger har det blivit sex raka förluster och de senaste två matcherna har laget förkrossande 1-9 i målskillnad.
Publicerad 2009-09-27 kl 21:38