Jiloan Hamad stor matchhjälte i Belgien

Andra ligor och cuper

Jiloan Hamad har presenterat sig för sin nya hemmapublik. Idag blev han stor matchhjälte för Standard när han byttes in och vände matchen med ett mål och en assist.

Det har varit en tuff tid i Tyskland för Jiloan Hamad - konstant bänkad med få inhopp. Men under vinterfönstret lånades den svenska mittfältaren ut till belgiska Standard där han idag presenterade sig för sin nya publik.

Svensken blev inbytt med en kvart kvar att spela vid ställningen 1-2 till gästerna Waasland-Beveren. Efter bara tio minuters speltid så kvitterade den förra MFF-spelaren innan han efter. ytterligare tre minuter spelade fram till det avgörande målet.

Två poäng från svensken som var en högst involverad i vändningen som nu gör att Standard hänger på Club Brügge och Anderlecht i ligatoppen.

Jiloan Hamad hade innan kvällen bara gjort två kortare inhopp för Standard. Men efter dagens prestation lär chanserna till att få en startplats öka.

Publicerad 2015-02-20 kl 22:54