Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jonevret om U21 och Norrköping: Vill inte uttala mig om vilka jag pratat med

Kjell Jonevret medger att flera har hört av sig angående hans framtid, men han vill inte kommentera om det rör sig om U21-landslaget eller Norrköping.

Enligt flera medieuppgifter är Kjell Jonevret, som sparkades från Molde tidigare i höst, aktuell för Norrköping och U21-landslaget. Själv vill han inte kommentera de specifika ryktena, men medger att det finns viss kontakt.
- Ja, men jag vill inte uttala mig om vilka jag har pratat med. Det finns inget konkret att ta i just nu. Men självklart har jag pratat med väldigt många olika, det blir ju så. Jag har haft några riktigt bra säsonger nu och då blir det väl så att folk hör sig för och frågar vad man ska göra nu. Men därifrån till att man ska börja jobba kan vara långt, säger han till fotbollskanalen.se.

Du har fortfarande lön från Molde, vill du vänta med att hoppa på något eller letar du aktivt?
- Det är ingen stress, tyvärr tvingades jag skotta snö i dag och det var inte vad jag hade räknat med (skratt). Men jag har det bra och vi får se vad som sker, säger han.

Många som har varit utomlands vill ju gärna stanna i Norge eller Danmark där pengarna är större, gäller det dig också?
- Jag har ju vuxna barn nu. När jag inledde karriären var det bra att bo i Stockholm. Jag har haft möjligheten att flytta i väg tidigare, både utomlands och inom Sverige, men då var det bättre att bo i Stockholm. Det är stort och jag kunde jobba i Västerås och i hela Stockholmsregionen, men nu är barnen stora. Nu är det inga problem och att åka till Molde i fyra år var lite som ett test. Det gick bra och jag trivdes fint så jag är absolut öppen för att åka i väg igen. Men hemma är alltid Stockholm när jag inte har något att göra.

Men du stänger inte dörren till allsvenskan?
- Nej, fotboll är det skojigaste jag vet och jag känner mig otroligt privilegierad som fortfarande kan hålla på med min hobby och få betalt för det. Det finns jättemånga duktiga tränare och inte lika många klubbar där man kan jobba på heltid så man ska inte vara så dum så att man stänger dörrar.

Publicerad 2010-11-10 kl 00:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons