Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jonsson: "Träningarna blir mycket bättre med Stahre"

Mikael Stahre har träffat Panionios trupp för första gången. Ytterbacken Markus Jonsson är mycket nöjd över klubbens val.
- Det blir bättre träningar med Micke, säger Jonsson.

Den tidigare AIK-spelaren återförenas som bekant med sin gamle chef, och berättar för fotbollskanalen.se att regimskiftet är högst välkommet. Kontakten med föregångaren, Giorgios Paraschos, var minst sagt sporadisk för svensken.

- Han kommunicerade bara på grekiska och det är väldigt svårt när man vill ha feedback och sådana saker. Vi pratade inte med varandra på tre månader. Självklart blir det en stor trygghet när någon man känner väl sedan tidigare kommer in, säger Jonsson.

Han tror att Stahre kan få fart på ett annars ganska lojt träningsupplägg inom det grekiska laget. Enligt Markus Jonsson är skillnaden stor kring intensitet och tempo, jämfört med allsvenskan.

- De har en annan inställning här nere, man tar det lite lugnare. Men Micke gillar att köra så matchlikt som möjligt, så jag är övertygad om att det blir bättre nu.

Än så länge har Stahre bara presenterat sig kort för gruppen, och berättat att han i slutet av juni tar över helt för egen maskin. Fram till dess håller andretränaren i trådarna och leder träningsmatcher och annat.

Hur reagerade resten av spelarna efter mötet med Stahre?
- Några av killarna kom fram och frågade vilken stil han hade och så. Fotbollsspelare gillar inte att behöva jobba mycket med löpning och sådana saker, säger Markus Jonsson.

Vad svarade du då?
- Att det inte var någon fara. Micke använder sig av väldigt mycket bollövningar i sitt upplägg. Han är en avsevärt bättre tränare än honom vi hade tidigare.

Publicerad 2010-05-06 kl 13:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons