JUST NU: Proppen ur för Kalmar

Andra ligor och cuper

Kalmar tar emot Degerfors på Fredrikskans.

Cupskräll på gång? Efter drygt fem minuters spel tog Degerfors ledningen genom Cristophe Lallet. Efter en snabb utspark från målvakten och ett tafatt ingripande av Henrik Rydström, för dagen försvarare, var Degerfors mål ett faktum.

Men sedan var det slut på det roliga.

Patrik Ingelsten utjämnar för Kalmar i 38:e minuten. En lobbnick från kalmaranfallaren singlade in strax under ribban utom räckhåll för Simon Nurme i Degerfors mål.

Degerfors hinner inte hämta sig från Kalmars kvittering förrän det är dags igen. 2-1 till Kalmar efter en tjusig frispark från Rasmus Elm.

Inom loppert av sekunder gör Kalmar både 3-1 och 4-1. Trean sattes av Dauda och direkt efter avspark gjorde Ingelsten sitt andra mål.

Kalmar har sedan ökat på till 5-1.

Publicerad 2008-06-28 kl 17:41