Källströms Lyon tappade poäng i målfest mot PSG

Andra ligor och cuper

0-1 blev 3-1 och till sist 4-4 i matchens 94:e minut. Källström stod för en assist.

Hoarau gav gästande PSG ledningen i Lyon men sex minuter vände hemmalaget till 3-1 efter mål av B Gomis, assisterad av Kim Källström, Lopez och Michel Bastos. Nene avslutade halvleken med att sätta en straff till 3-2 men Jimmy Briand utökade ledningen till 4-2 i den andra halvleken.

Inhopparen Ceara kvitterade förvisso med en kvart kvar men kvitteringen dröjde ändå till den 94 minuen gå Hoarau återigen hittade målet. Resultatet innebär att PSG missade chansen till serieledning, man är nu en poäng bakom Monpellier. Lyon ligger femma.

Publicerad 2012-02-25 kl 23:15