Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

KLART: Ingen Svennis i Tyskland - förhandlingarna bröt samman

Svennis nobbar 1860 München. Det blir ingen överenskommelse, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Det var i tisdags som Bundesliga II-laget gick ut med att Sven-Göran Eriksson tagit över som manager. Enligt vad 1860:s hemsida uppgav skulle han jobba ihop med den nuvarande tränaren Alexander Schmidt. Men alltsammans visade sig vara felaktigt och Svennis hävdade i intervjuer med de svenska kvällstidningarna att han inte haft någon kontakt med någon tysk representant den senaste tiden.

Nu uppger 1860 München att förhandlingarna strandat och att det inte blir något samarbete. 64-årige Eriksson befinner sig för närvarande i London där han bland annat deltagit vid ett jubileum som fotbollförbundet FA anordnade tidigare i veckan.

I ett pressmeddelande skriver 1860 att diskussioner förts i godan ro med Eriksson efter det försmädliga missförståndet. Men sedan svensken övervägt erbjudandet om att börja jobba i Tyskland har han tackat nej under den gångna veckan.

- Vi träffades i november och pratade med varandra om att eventuellt hitta en gememsam lösning. Men tiden har gått och som alla vet är fotbollsvärlden föränderlig. Därför ber jag alla att respektera mitt besliut, säger Svennis.

Publicerad 2013-01-18 kl 16:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons