POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Landgren hoppas på Holland: "Vore kanske en ultimat lösning"

Andreas Landgren närmar sig en lösning för framtiden.
Om ett par veckor hoppas han vara löst från Udinese.
- Holland vore optimalt, säger 22-åringen till fotbollskanalen.se.

För ett par veckor sedan rapporterade flera medier att den förre HIF:aren brutit sitt kontrakt med italienska Udinese, som den här säsongen lånat ut honom till Willem II. Men uppgifterna var felaktiga – däremot berättar Landgren att alla parter inriktar sig på att gå skilda vägar.

- Ja, det blev lite galet där i tidningarna. Kontraktet är inte brutet, så det kommer att bli en förhandling mellan nästa klubb och Udinese. Men vi är överens om att det bästa vore att hitta en ny lösning, säger Landgren till fotbollskanalen.se.

När Serie A-laget värvade honom som Bosman från allsvenskan fick de betala fyra miljoner kronor till Helsingborg i utbildningsbidrag. Men ingen regelrätt övergångssumma. Därför förutspår mittfältaren en relativt smärtfri process när han så småningom flyttar.

- Jag vet inte exakt vad Udinese begär. Men jag hoppas såklart att det inte är så mycket eftersom viljan är ömsesidig att lösa det här, säger Landgren.

Var vill du helst spela nästa säsong?
- Jag är ganska öppen. Snart ska jag ta ett möte med min agent och sedan får man gå vidare därifrån. Men det är klart, nu har jag varit i Holland ett år och tycker att ligan passar mig bra. Det ultimata vore kanske att hitta ett alternativ där, men Skandinavien är alltid intressant också.

Hur ser intresset ut för närvarande?
- Det är mest agenterna som har koll på det där. Jag vet att det varit lite lösa samtal med några nordiska lag, men det finns kontakter i Holland också, så vi får helt enkelt se.

Publicerad 2011-05-18 kl 11:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå