POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Landslagsmannen om skräckresan: "Värsta jag varit med om"

Foto: Fenerbache TV

På väg till flygplatsen besköts Fenerbahces lagbuss där chauffören träffades och skadades allvarligt. Nu berättar ytterbacken Michal Kadlec om skräckresan.
– Det är det värsta jag har varit med om, säger tjecken till tyska Bild.

Ytterbacken Michal Kadlec satt på sjätte raden i spelarbussen som var på väg till flygplatsen efter att laget spelat bortamatch mot Rizespor. Helt plötsligt på motorvägen så besköts bussen av ett gäng beväpnade personer med hagelgevär. Chauffören träffades av skotten och personer i bussen fick slänga sig fram på ratten för att hålla kontroll på fordonet. Nu berättar den tjeckiska landslagsmannen om skräckresan.

– Bussen började slira, jag trodde att ett däck hade smällt. Killen bredvid chauffören började skrika och då dök vår lagläkare fram. För de som satt längst fram var det ren och skär skräck, säger han till tyska bild.

När säkerhetspersonal till slut lyckats stanna bussen och polis kommit till platsen så fördes chauffören till sjukhus med allvarliga skador. Samtliga spelare klarade sig utan några fysiska skador men Kadlec beskriver stämningen som kaotisk.

– Tv-team omringade bussen omedelbart. Vid utgången såg vi kulhål och blodet på ratten. Det var en chock för oss alla, det är det värsta jag har varit med om.

Det är det värsta jag har varit med om

– Det var en planerad aktion. Någon visste att vi skulle köra över bron, sen sköt de på oss. Det var ett under att det slutade så lyckligt som det gjorde.

Fenerbahces klubbledning har meddelat att inte tänker spela några matcher förrän fallet är uppklarat.

Publicerad 2015-04-08 kl 07:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå