Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Lewandowski polisanmäld för misshandel av 17-årig supporter

Foto: Scanpix.

Det har stormat kring Robert Lewandowski sedan han skrev på för Dortmunds rival Bayern München. Nu har en tonåring polisanmält anfallaren för misshandel. Lewandowski nekar till att ha använt våld, hälsar han via sociala medier.

17-åringe Philip S (som tysk media väljer att kalla honom) är inte förtjust i Robert Lewandowski sedan Borussia Dortmund-stjärnan kritat på för Bayer München till nästa säsong.

När han fick syn på Lewandowski i dennes bil tappade han humöret.
– Då jag såg vem det var pekade jag finger i frustration över hans övergång till Bayern. Jag vet att det inte var bra gjort, säger han till tyska tidningen Bild.

Lewandowski ska då, enligt 17-åringen, ha flugit ur bilden, skrikit åt honom och sedan slagit honom i huvudet innan han hoppade tillbaka in i bilen och åkte därifrån.

Efter polisanmälan förnekar stjärnan inte att händelsen har ägt rum, men han menar att han inte använt våld. Så här skriver han på Facebook:
"Jag tolererar inte att folk förolämpar mig och min familj. Samtidigt förnekar jag att jag har använt våld mot människor som öppet kränkt min integritet. Jag hoppas att det här är en isolerad händelse och att jag resten av våren kan fokusera helt på mitt spel i Borussia Dortmund".

Publicerad 2014-01-24 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons