Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Linderoth nära comeback: “Nu får jag spela”

Tobias Linderoth hoppas på comeback i torsdagens cupmatch mot Altay.
- Jag har snackat med tränaren och har fått positiva signaler från honom, säger landslagsmittfältaren.

Tobias Linderoth var med i truppen till derbyt mot Besiktas strax före jul men fick sitta på bänken hela matchen. Tränaren Michael Skibbe ansåg att svensken inte var redo. Nu lutar det åt att mittfältaren istället gör comeback i en cupmatch på torsdag.
- Jag fanns med i truppen men det blev aldrig aktuellt med spel. Jag var inte klar för en sådan stor match. Men nu har jag snackat med tränaren och har fått positiva signaler från honom, säger Tobias Linderoth till eurosport.se.

Landslagsmittfältaren, som varit skadad sedan VM-kvalmatchen mot Albanien i september, är lättad över att skadebekymren äntligen är över.
- Det är klart att det är skönt. Det är aldrig roligt att gå skadad en längre period. Man vill ju komma tillbaka så fort som möjligt, men måste samtidigt alltid lyssna till sin kropp. Jag tycker att de är duktiga på det härnere och allt känns väldigt bra just nu.

Linderoth har länge ryktats vara på väg bort från klubben – något som Linderoth dementerar.
- Jag har inte fått några sådana signaler alls från klubben. Jag har kontrakt med Galatasaray och har inte tänkt lämna. Jag har inte spelat så mycket här ännu, nu vill jag bara komma i bra form igen.

Publicerad 2009-01-06 kl 15:51
Annons
Annons
Annons