POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Lindgren om Groningen - "Ska bidra med erfarenhet"

Foto: Michel Euler, AP/Scanpix

Rasmus Lindgren jagar Javier Pastore

Rasmus Lindgren var sugen på att vända hem till Allsvenskan. Men ingen klubb hörde av sig.

– När det inte fanns något intresse och Groningen hörde av sig var det inget att tveka på, säger Lindgren till fotbollskanalen.

Efter ett och ett halvt år i Red Bull Salzburg vänder Rasmus Lindgren tillbaka till klubben där han fick sitt genombrott, FC Groningen.

– Det känns väldigt bra att återvända till Groningen. Jag har skrivit på ett kontrakt på tre och ett halvt år. Jag får inte spela förrän den 1 januari, säger Lindgren till fotbollskanalen.

Groningen var dock inte den ursprungliga planen. Lindgren var öppen med att han var sugen på en återkomst till Sverige och Allsvenskan, men ingen klubb hörde av sig.

– Från början var jag sugen på allsvenskan, men när det inte fanns något intresse och Groningen hörde av sig var det inget att tveka på. Då blev vi sugna på att flytta tillbaka. Jag hade erbjudanden från några andra utländska klubbar, säger Lindgren till fotbollskanalen.

Lindgren spelade i Groningen 2005-2008, men hans roll i klubben blir dock mycket olik den han hade då.

– Groningen har ett väldigt ungt lag och det är väl tänkt att jag ska bidra med min erfarenhet. Det gick väldigt bra för mig när jag var där senast, men det var några år sedan, säger Lindgren till fotbollskanalen.

Publicerad 2012-11-30 kl 16:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå