Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Lindgren utesluter allsvenskan: "Det är några år för tidigt"

Rasmus Lindgren vill lämna Ajax – men utesluter en comeback i allsvenskan.
- Det känns inte aktuellt, säger han till fotbollskanalen.se.

Den förre Landskronaspelaren har gått från vikarierande lagkapten i den holländska storklubben till en plats helt utanför truppen. Allt på mindre än ett halvår.

- Sedan vi fick ny tränare i sommar har det blivit så. Klart att min situation inte är optimal. Jag känner ju att jag platsar i startelvan. På samma gång får man ha förståelse för att det inte är lätt att ändra på ett vinnande koncept, säger Lindgren.

Enligt holländska medier finns ett stort intresse för innermitten inför vinterns transferfönster. Själv har han inte hört något konkret från agenten Sören Lerby, men bekräftar att en flytt kan bli aktuell.

- Jag måste inte lämna Ajax, där jag ju har 2,5 år kvar på kontraktet. Men samtidigt är det självklart så att vi håller ögonen öppna, säger han.

Tillvaron med matchning uteslutande bland reserverna och läktarplats när a-laget spelar är ”inte perfekt alls”, som Lindgren uttrycker saken. Men det lär vankas fortsättning i någon av Europas större ligor, snarare än en återkomst till Sverige.

- Om några år kanske, men nu är det nog lite för tidigt. Egentligen är jag öppen för allt, men känner att allsvenskan kan vänta.

Publicerad 2009-11-24 kl 18:06
Annons
Annons
Annons