Ljungberg tog första titeln med Seattle

Andra ligor och cuper

Fredrik Ljungberg har vunnit sin första titel med Seattle Sounders. natten till torsdag vann hanns lag US Open Cup mot DC United.

Fredrik Ljungberg spelade 90 minuter och låg bakom Seattles ledningsmål när MLS-nykomlingarna Seattle vann sin första titel.. I 65:e minuten sköt Ljungberg ett skott som målvakten inte kunde hålla och bollen landade framför Freddy Montero som kunde sätta bollen i mål.

Precis där efter decimerades DC United till tio man då Josh Wicks vistats ut efter att ha sparkat efter den liggande målskytten.

Roger Levesque gjorde sedan 2-0 för Seattle i 85:e minuten innan DC United kunde reducera med en minut kvar av ordinarie matchtid.

Seattle blir nu USA:s representant i den nordamerikanska motsvarigheten till Champions League.

Publicerad 2009-09-03 kl 08:59