POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

LUNDHS PODCAST: Berg har lyft i Grekland: "När målen kommer är det enkelt"

Foto: SCANPIX

Han misslyckades i Bundesliga, men i Panathinaikos har Marcus Berg lyft till skyarna igen.
– När målen kommer är det väldigt enkelt, säger han i podden "Lundh".

Efter flera tuffa säsonger i tyska Hamburg behövde Marcus Berg få en nystart för att hitta självförtroendet igen. Lösningen blev Panathinaikos, och i den grekiska storklubben har landslagsanfallaren gjort stor succé under sin första säsong.
– Man har fått förtroende, spelat alla matcher och varit en viktig del av laget. Jag har hållit mig skadefri och då flyter det på. Sedan när målen kommer är det väldigt enkelt, berättar Berg i veckans poddavsnitt av "Lundh".

– Som fotbollsspelare och framför allt anfallare ska du tänka så lite som möjligt. Och det gör du när det går bra och målen rullar in.

Berg förklarar också att tränaren i Panathinaikos, Giannis Anastasiou, har spelat en väldigt viktig roll sedan flytten till Grekland.
– Jag hade ett bra snack med tränaren när jag kom, så det var en stor anledning till att det blev Panathinaikos. Jag ville få tillbaka suget och spela, och få vara en viktig del av en nystart. Det var väldigt intressant.

När landslagsanfallaren först kritade på för den grekiska storklubben slet han med en höftskada, men kom ändå igång snabbt och gjorde succé per omgående.
– Jag hoppade in i första hemmamatchen, sedan har det bara rullat på. Tidigt kändes det som att det var rätt, säger Marcus Berg.

Publicerad 2014-06-21 kl 08:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå