Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Maradona backar upp Tevez: "Mancini är en bortskämd slyngel"

Maradona är fly förbannad på hur Manchester City behandlat Carlos Tevez det senaste halvåret.
- Roberto Mancini har alltid varit en bortskämd slyngel, säger argentinaren.

Just som ledarstaben i den engelska klubben indikerat att man kan tänka sig att ta Tevez till nåder stormar ”El Diego” in i debatten – och inte för att lugna ned några känslor.

Maradona backar i stället upp sin landsman till fullo, och hävdar att dennes manager är den verklige boven i dramat. Enligt Al Wasl-tränaren Maradona är det inte Carlos Tevez fel att han inte spelat sedan september och den ödesdigra dispyten i samband med Champions League-mötet med Bayern München. Snarare beror det mesta på Mancinis snarstuckenhet och tjurskalliga personlighetstyp.

- Jag känner honom väl, allt för väl. Det är därför jag tror på ”Carlitos” version till punkt och pricka i den här historien. Roberto var en bortskämd slyngel som spelare i Sampdoria och Inter, och det är han fortfarande i City. Alla följer sin egen modell när det gäller ledarskap, men bågon typ av känsla får man väl ändå visa upp, säger Maradona till tidningen La Red.

I samma intervju hävdar den frispråkige 52-åringen att fotbollsetablissemanget hemma i Argentina valt att frysa ut honom efter den mindre lyckade förbundskaptenssejouren över VM 2010.

- Varenda dörr har smällts igen mitt framför ansiktet på mig, det är otroligt. Jag är en argentinare i exil – men alla ska veta att jag fortfarande älskar landet, den kärleken går igenom allt, hela vägen till underkläderna, säger Maradona.

Publicerad 2012-02-10 kl 20:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons