Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Maradona hoppas att Blatter får stryk: "En chans att sparka honom i röven"

Foto: Scanpix

Det kommande Fifa-valet blir en chans att "sparka Sepp Blatter i röven". Det anser den inte alltid så diplomatiske Diego Maradona.

Den före detta VM-hjälten och superstjärnan befinner sig i Colombia för att spela en uppvisningsmatch inom ramen för ett välgörenhetsprojekt kallat "Game for peace", men rent verbalt verkar han inte precis vara fredligt inställd. Tvärtom går Maradona på krigsstigen och det tycks som att Fifa-höjdaren Sepp Blatter är den som råkat komma i vägen.

Enligt argentinaren bör fotbollens medlemsnationer gå samman för att förhindra schweizaren från att vinna sitt femte raka presidentval senare i vår.

- Jag tror att vi har en god möjlighet att sparka Blatter i röven, utan tvekan, säger Maradona och tillägger att Blatter "gjort mycket för att skada fotbollen" under sina år vid makten.

Själv har Maradona länge haft ett horn i sidan till schweizaren, och förklarar att den kandidat han förespråkar istället är Fifas vicepresident, prins Ali bin-Hussein från Jordanien. Även portugisen Luis Figo och holländaren Michael van Praag utmanar Blatter om makten vid den kommande kongressen.

Publicerad 2015-04-10 kl 20:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons