Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Marcus Berg efter straffsumpning och träningsbråk: "Det var ingen bra dag"

Onsdagen var en tung dag för Marcus Berg. Först sågades han av tränaren efter ett bråk med en lagkamrat. Sedan missade han en straff som kunde tagit Groningen vidare i cupen.
- Det var ingen bra dag, säger Marcus Berg till fotbollskanalen.se.

Marcus Bergs dag inleddes med svarta rubriker. Groningens tränare Rob Jans kritiserade honom hårt i media efter att Berg hamnat i bråk med lagkamraten Owafemi Ajilore på tisdagens träning. Bland annat sa Jans att Berg hade ett "i grunden dåligt förhållningssätt". Sedan började kaoset.
- Jag har varit totalt nedringd. Men jag har inte orkat prata på grund av att vi har match, säger han.

Ja matchen ja. Groningen hade chansen att ta sig till kvartsfinal i cupen om de slog NAC Breda. I förlängningen kunde Berg ha avgjort men han sumpade straffen Groningen fick. I den efterföljande straffläggningen satte han förvisso sin straff men det hjälpte föga och Groningen åkte ur cupen.
- Det var ingen bra dag. Det känns som en tung förlust.

Angående incidenten på träningen tycker han att händelsen har blivit uppförstorad. Holländska tränare och spelare är kanske lite frispråkigare med pressen än svenska dito.
- Jag pratade med tränaren och det är inget problem. Både jag och den andre spelaren har bett om ursäkt. Det blev en incident på träningen men det är inget speciellt, sånt händer i IFK också.

Publicerad 2009-01-22 kl 01:05
Annons
Annons
Annons