POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Marcus Berg ratar Blåvitt - stannar i Hamburg trots petning

Foto: Scanpix

Marcus Berg

Marcus Berg är ute i kylan.
Ändå byter han inte klubb i vinter.
- Jag stannar i Hamburg säsongen ut, säger han.

Marcus Berg, 26, har det tungt i Hamburg. När fotbollskanalen.se intervjuade anfallaren i samband med landslagssamlingen mot England berättade han om sin ovissa framtid. Då gjorde medieuppgifter gällande att HSV vill sälja Berg under vinterfönstret, men nu står det klart att det inte blir någon flytt - trots intresse från flera klubbar, bland andra IFK Göteborg.

- Jag stannar i Hamburg säsongen ut. Jag har haft ett snack med klubbledningen och tränaren. De vet vad jag vill, säger han till NWT.

- Det är givetvis tråkigt (att han inte får spela), jag vill spela och vet att jag håller på den här nivån. Men sådan här är fotbollen. Jag biter ihop, gör så bra jag kan under träningarna för att visa att jag är värd en chans igen. Det gäller att ha lite tur.

Du menar att få chansen i en match när laget spelar bra och vinner?

– Ja, lite så och kanske få göra ett mål. Min känsla är att jag måste göra mål för att få fortställa spela och inte bara göra något inhopp då och då.

Hamburgs sportchef Frank Arnesen har sagt att IFK Göteborg har visat intresse för anfallaren, något som dock Håkan Mild har dementerat även om han sagt att man givetvis tar emot Berg om han vill tillbaka till Blåvitt. Men i dagsläget är det inte aktuellt.

- Jag är inte färdig med proffslivet utomlands. Den dag jag känner det kommer IFK vara ett alternativ, säger Berg.

Publicerad 2012-12-20 kl 10:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå