Marvin Martins succédebut - frälste Frankrike mot Ukraina

Andra ligor och cuper

Frankrike har fått en ny kelgris. Sochauxs Marvin Martin gjorde två mål och en assist när Ukraina besegrades med 4-1.

23-årige Marvin Martin gjorde sin första match i landslagströjan. Och vilken debut det blev. Med 15 minuter kvar av matchen hoppade Sochauxs playmaker in och gjorde två mål och en assist i 4-1-segern.

Tymoschuk gav dock Ukraina ledningen. Men glädjen blev kortvarig. Lorients anfallare Kévin Gameiro kvitterade till 1-1.

I den 87:e minuten gjorde Marvin Martin sitt första landslagsmål. Två minuter senare ökade Tottenhams försvarare Younes Kaboul på ledningen till 3-1 innan Martin fastställde slutresultatet på tilläggstid.

Efter att bara ha spelat 1-1 i fredagens EM-kval mot Vitryssland så valde förbundskapten Laurent Blanc att göra tio ändringar i startelvan.

Publicerad 2011-06-07 kl 01:14