Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Mattias Bjärsmyr : ”Ångrar att jag drog till Rosenborg”

Förre Blåvittbacken tänker kämpa för en plats i Panathinaikos i stället.
- Det är lätt att vara efterklok, säger Mattias Bjärsmyr till fotbollskanalen.

Mattias Bjärsmyrs Panathinaikos har haft en horribel inledning på säsongen. Först slogs man ut i Champions League av Odense. Sen ligger de under med 3-0 i Europa League-playoffen mot Maccabi Tel Aviv. För Bjärsmyr har det heller inte sett så ljust ut. I båda mötena har svensken varit bänkad. Vätska i knät har stoppat honom från spel.

- Det har gått bra till för en vecka sen när jag blev skadad. Jag har spelat mest av alla under försäsongen. Sen fick jag sitta på bänken mot Odense när vi åkte ur Champions League. Nu senast var jag utanför truppen på grund av skadan, förklarar Bjärsmyr för fotbollskanalen.

- Det är vätska i knät. De hade kunnat tömma det med en nåt. Men då är risken att det kommer tillbaka, så det är bättre att låta det läka av sig själv. Först trodde vi att det var menisken, men som tur är bara vätska. Det kommer bli e 1-2 veckors rehab för min del.

Förra säsongen var svensken utlånad till Rosenborg för att få mer speltid. Grekiske tränaren i Panathinaikos Nikos Nioplias bänkade honom efter att holländske tränaren tHenk ten Cate fått sparken. Nu är Bjärsmyr tillbaks i Aten, och förre Blåvitt-backen har bestämt sig för att försöka ta en plats.

- Som det är nu, så har vi sagt att vi ska ge det en chans. Jag ångrar nästan att jag bytte till Rosenborg. Första året under Henk ten Cate spelade jag mycket. Han spelade mig hela tiden tills han tyvärr fick sparken. Sen tog de in greken Nioplias och då fick jag sitta på bänken. Med facit i hand skulle jag kanske stannat kvar i Aten med tanke på att det blev mycket skador här. Men det är lätt att vara efterklok, säger Bjärsmyr till fotbollskanalen.

Publicerad 2011-08-22 kl 01:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons