Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Max von Schlebrügge lämnar Bröndby

I går opererade Max von Schlebrügge sitt knä. Om tre månader går kontraktet ut. Och nu står det klart att han lämnar Bröndby.
- Max finns inte med i deras treårsplan, säger agenten Patrick Englund.

Max von Schlebrügge har gjort sin sista match för danska klubben Bröndby. Den svenske försvararen är nyopererad och kommer inte att kunna spela fotboll på tre månader. När han kommer tillbaka har kontraktet gått ut - och nu kan Fotbollskanalen.se avslöja att det inte blir en förlängning.

- Bröndby håller på att byta ut hela sitt lag egentligen. Deras målsättning är inte att på något vis vara med och vinna ligan, utan det målet är om tre år. De har tappat så otroligt mycket. Tidigare hade de ju en garanterad andra plats. Där har de ju tänkt om och det är klart att Max finns ju inte med i deras treårsplan, säger Patrick Englund.

- Kontraktet går ut i december. Vi har inte skrivit något nytt kontrakt. Det finns ganska många andra klubbar, så det är troligt att så sker, att han lämnar.

Är det aktuellt med spel i Sverige?
-Ja, allt är aktuellt med tanke på att kontraktet går ut. Sedan har han en förhoppning och en önskan att kunna gå till ytterligare något annat land där han inte har varit. Fysiskt sätt har han minst fem år kvar.

Max von Schlebrügge opererade sitt knä i går.

- Det är en snabb rehab, så han ska vara tillbaka i slutet på den här säsongen. Sedan får vi se vad som händer. Det finns intressenter från alla möjliga ställen, både Danmark, Norge och Sverige. Och vissa andra länder har varit intresserade tidigare, när han varit under kontrakt.

- Nackdelen nu är att han just har opererats, men det är ju ingen allvarlig operation, det hade varit värre om det hade varit korsbandet, men nu är det bara ett hopparknä.

I somras blev von Schlebrügge av med kaptensbindeln till Clarence Goodson.

Publicerad 2011-09-15 kl 09:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons