Mellberg bänkad - då tog FCK sin första poäng

Andra ligor och cuper

Olof Mellberg bänkades.
Då spelade FC Köpenhamn 2-2 mot Nordsjälland.

FC Köpenhamn har fått en riktigt tung start på säsongen. Men efter tre raka förluster kanske vändningen har kommit nu. På söndagen tog laget sin första poäng efter 2-2 mot FC Nordsjälland.

Rúrik Gíslason gav FCK ledningen efter 18 minuter. Men 16 minuter senare kvitterade Nordsjälland till 1-1 efter att ha fått svensk hjälp. Pierre Bengtsson skulle spela tillbaka bollen till Johan Wiland, men passningen blev för lös och Morten Nordstrand hann emellan. Wiland drog ner honom och Nordsjälland fick straff. Martin Vingaard satte 1-1.

I den andra halvleken gav Thomas Kristensen FCK ledningen igen, men strax därefter fastställde Morten Nordstrand slutresultatet till 2-2 efter ett riktigt drömmål. Mario Ticinovic lyfte in bollen i straffområdet. Nordstrand vände ryggen mot Wiland och klippte till med en cykelspark.

- Jag trodde att vi skulle göra 3-1, men i stället slår Nordsjälland till med ett drömmål, säger FCKS:s tränare Ariël Jacobs som lät Olof Mellberg sitta på bänken under hela matchen.

Köpenhamn ligger fortfarande sist i ligan.
Publicerad 2013-08-11 kl 22:50