POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Messi på facebook - fick 6,6 miljoner vänner direkt

Äntligen är Lionel Messi med i facebook.
Och bums har han 6,6 miljoner vänner.

Vid en ålder av 23 år räknas argentinaren redan som en av världshistoriens största spelare. Men särskilt extravagant har han aldrig varit. Tvärtom ger Messi ofta sken av att vilja hålla sig undan rampljuset och bara ägna sig åt sin fotboll.

Men nu tar även han klivet in i teknikåldern. På onsdagen öppnade han sitt facebook-konto och började interagera med fansen.

”Hola! Välkomna hit allihop. Tusen tack för alla meddelanden jag fått. Jag är så spänd! Från och med nu ska vi vara mer ”connected”, skrev Messi i statusraden.

På bara tre timmar hade hans profilsida samlat ihop till 6,6 miljoner fans, mycket på grund av att Barcelonas officiella hemsida spred nyheten om Messis facebook via sina kommunikationskanaler.

Forwarden har också skrivit en kort presentation av sig själv och den lyder så här:

”Hej, jag är Leo Messi. Oavsett titlar, troféer och utmärkelser kommer jag alltid att vara pojken som växte upp i Rosaria, Santa Fé i Argentina. Där lärde jag mig att gå, så att jag kunde jobba med att uppfylla mina drömmar. Och likaväl fick jag höra att jag aldrig skulle kunna bli en fotbollsspelare. Men det att jag var så liten tvingade mig att bli snabbare. Kritikerna har bara fått min önskan att lyckas ännu starkare”, skriver Messi.

Publicerad 2011-04-07 kl 09:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå