POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Micke Nilsson dementerar rykten om nytt kontrakt: "Det är inte sant"

Enligt uppgifter i svensk media har Mikael Nilsson gjort klart med en förlängning med Panathinaikos, men det är inte sant enligt svensken.
- Nej, det stämmer inte. Jag åker från Aten imorgon bitti och jag tror inte att jag skriver på något innan dess, säger han till fotbollskanalen.se.

Uppgifter i svensk press idag gör gällande att Mikael Nilsson och Panathinaikos är överens om en förlängning, men den svenske landslagsbacken dementerar det.
- Det är inte sant. Vi diskuterar fortfarande, men vi har inte kommit fram till något. Jag åker från Aten imorgon bitti och jag tror inte att jag skriver på något innan dess, säger han.

Tror du att det blir Panathinaikos ändå i slutändan?
- Jag vet inte, men jag vill gärna stanna och klubben verkar vilja ha mig kvar. Jag tror och hoppas att det löser sig till sist, men vi är inte överens ännu. Det stämmer inte.

När kan du skriva på kontraktet om ni blir överens? - Jag hinner inte idag och så åker jag ju tidigt imorgon. Kanske skulle det gå att lösa praktiskt under första veckan med landslaget, i Stenungssund. Men det är ju förutsatt att vi kommer fram till något.

Nilssons kontrakt med den grekiska klubben går ut i sommar och han har tidigare sagt till fotbollskanalen.se att det finns flera intresserade klubbar.

Publicerad 2008-05-21 kl 15:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå