Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

Micke Nilssons beslut dröjer: "Vill avvakta Champions League"

Mikael Nilssons kontrakt går ut i sommar och han får fritt förhandla med klubbar, men ännu har han inte tagit några beslut.
- Jag vill åtminstone avvakta Champions League. Det kan vara hyfsat viktigt om jag vill flytta vidare att spela de matcherna och att spela bra, säger han till fotbollskanalen.se.

I sommar går Mikael Nilssons kontrakt ut. Sedan årsskiftet har därför klubbar fått kontakta honom personligen och även erbjuda kontrakt utan att gå igenom hans klubb Panathinaikos. Men trots ihärdiga tidningsspekulationer vill Nilsson vänta med sitt beslut.
- Jag vet inte vad jag ska göra än. Det är fortfarande ganska tidigt och jag vill avvakta och se vad det är för alternativ som uppstår, berättar han.

Hur länge kommer du att avvakta?
- Jag vill åtminstone avvakta Champions League. Det kan vara hyfsat viktigt om jag vill flytta vidare att spela de matcherna och att spela bra. Det kommer säkert att hjälpa mig.

Finns intresse redan nu?
- Det finns klubbar som hört av sig. Det finns intressanta klubbar som hört av sig och det finns mindre intressanta. Det är bra att de är tidigt ute och är snabba, men som jag säger till dem och som jag säger till dig så väntar jag med ett beslut.

Har du satt någon egen deadline för beslutet?
- Än så länge är det ingen brådska. Givetvis vill jag ha något klart innan maj, men man behöver inte så lång tid på sig att planera grejer. Det räcker med någon månad.

Vad rör det sig om för klubbar som är intresserade?
- Det är ett par klubbar i Skandinavien och några klubbar ute i Europa.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har Bröndby hört av sig, stämmer det?
- I skandinaviska klubbar så ingår ju danska så det är ju inte omöjligt, men just på den klubben vill jag inte ge en kommentar.

Publicerad 2009-02-06 kl 18:46