Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Midtjylland vill sälja Petter Andersson till FC Köpenhamn: "Stort intresse"

Petter Andersson ryktas vara på väg till FC Köpenhamn.
FC Midtjylland vill sälja svensken.
- Jag tror FCK är enda danska klubben som är intresserade och samtidigt har råd med honom, säger Claus Steinlein.

Petter Andersson har gjort en strålande säsong i FC Midtjylland och är en av tre som är nominerade till Årets mittfältare i Danmark. Det har gjort att flera klubbar är intresserade av svensken och enligt danska medier är FC Köpenhamn en av dem.

I tisdags ringde fotbollskanalen.se till FCK:s sportchef Carsten V. Jensen för att höra om intresset, men han valde att ligga lågt och bara säga "inga kommentarer".

Nu berättar Midtjyllands klubbdirektör Claus Steinlein att han kan tänka sig att släppa Petter Andersson till FCK.

- Jag tror att FC Köpenhamn är den enda danska klubben som är intresserade av honom och samtidigt har råd med en affär. Vi kan tänka oss att sälja honom, men då måste givetvis priset vara det rätta. FCK är även den enda klubben i Danmark som är steg upp i karriären i förhållande till FC Midtjylland, säger han till tipsbladet.dk.

Claus Steinlein berättar att flera klubbar följer och är intresserade av Petter Andersson, men i dagsläget finns det inget konkret bud på mittfältaren.

- Alla som har sett Petter spela den här säsongen kan se att han är en fantastisk spelare. Många scouter följer honom och intresset är givetvis stort eftersom han är en av ligans största profiler.

För ett tag sedan bekräftade FC Midtjylland att man vill sälja några spelare i nästa transferfönster. Då återstår det att se om Petter Andersson hamnar i FC Köpenhamn. Svensken har talat positivt om en flytt till den danska storklubben.

Publicerad 2013-05-16 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons