Minut för minut: Matchen slut - Sverige tog tre poäng

Andra ligor och cuper

Sverige- Argentina 1-0
57' 1-0 N Fischer

Domaren blåser av matchen. Sverige har tagit en viktigt seger

79 min. Sverige byter igen. Jessica Landström ersätter en trött Caroline Seger.

72 min. Hedvig Lindahl står långt ut, något som argentinskorna märker och skjuter från långt håll. Lindhal hinner dock tillbaka och räddar.

71 min. Sverige gör sitt första byte. Therese Sjögran går ut och ersätts av Linda Forsberg.

68 min. Frida Östberg slår ett inlägg som Victoria Svensson nickar i stolpen.

57 min. Nilla Fischer når högst på en svepande frispark och nickar bollen i mål. Sverige leder!

56 min. Sverige trycker på . Victoria Svensson slår ett inlägg som Lotta Schelin möter på volley. Skottet går dock rakt på målvakten.

55 min. Ny chans för Sverige. Therese Sjögran skjuter ett skott som målvakten nätt och jämt lyckas tippa över målet.

54 min. Efter en snabb omställning bryter Frida Östberg in i planen och skjuter strax ovanför ribban.

Argentina forsätter att backa hem och verkar ha fått matchen dit man ville. Sverige för spelet och har en och annan chans men det blir inte rikitgt farligt.

50 min Caroline Seger nickskarvar ett inlägg mot den argentinske målvkaten som håller på att tappa bollen.

48 min. Fischer verkar vara okej och spelar vidare.

47 min. Nilla Fischer krockar med en argentinska och blir liggande. Dennerby kallar till sig sina avbytare.

46 min. Andra halvlek har startat. Inga byten har gjorts i det svenska laget.

Första halvlek är avklarad. Sverige som har haft största delen av spelet mattades mot slutet. Svenskorna är bättre än sina motståndare och borde ha gjort ett ledningsmål. Det är emellertid otroligt varmt och det märks på spelarna.

40 min. Victoria Svenson tar emot en boll ungefär vid straffpunkten med ryggen mot målet. Hon lyckas sno runt och få iväg ett skott som går utanför. Tyvärr missade Svensson att hon hade kunnat ge en framrusande Paulson helt öppet mål med en kort passning i sidled.

26 min. Paulson bryter ett argentinskt anfall och Sverige kontrar snabbt. Victoria Svensson friställer Lotta Schelin. Schelin har emellertid gått aningen tidigt och vinkas av för offside.

24 min. Lotta Schelin rusar för bi sin försvarare på högerkanten i ett bra läge. Hon får dock bollen för långt ifrån sig för att få till ett ordentligt skott eller inlägg.

17 min. Det är än en gång på Sveriges vänsterkant som ett anfall dras upp. Therese Sjögran dribblars sig in i straffområdet och spelar bollen in mot straffpunkten. Ingen svenska är på rätt plats den här gången heller men argentinskorna får inte undan bollen. Full kalabalik följer när flera argentinskor kämpar med flera svenkor om bollen. Ingen av de svenska spelarna får ordentlig träff och Argentina kan till slut få undan bollen.

3 min. Lotta Schelin gör en bra dribbling på vänsterkanten och spelar bollen snett inåt bakåt mot straffpunkten. Ingen svenska är dock på plats för att fånga upp bollen.

Klockan elva svenska tid sparkade gruppspelsmatchen mellan Sverige och Argentina igång.

Publicerad 2008-08-09 kl 12:52