Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Molde släpper Runström: "Inte riktigt blivit som jag tänkt mig"

Björn Runström lämnar norska Molde. Men det är oklart om han återvänder till Odense som lånat ut honom.
- Då ska det ge något för båda parter, säger anfallaren.

Svensken har en brokig skara klubbar på sin meritlista, efter tiden i Hammarby och som italienskt ungdomsproffs. Han har tillhört Fulham, lånats ut till Kaiserslautern och Luton, samt prövat på tillvaron i danska ligan.

Men trots en mycket stark debutsäsong med Odense under 2008 fick han begränsat med speltid i fjol. Därför valde Runström att gå på lån till norska Molde.

- Jag fick en kanonstart, men sedan har det väl inte riktigt blivit som man tänkt sig. Klart att jag hade velat spela mer och göra fler mål, men det har varit småskador här och där som ställt till det. Sådant är fotbollslivet ibland, säger han till fotbollskanalen.

Nu står det klart att Molde inte utnyttjar den köpoption som tecknats med Odense, vilket innebär att danskarna har rätt att kalla hem Runström i januari.

- Vi får väl se. Det är lite för tidigt att säga ännu. Under tiden jag varit i Norge har läget varit ganska turbulent kring OB. Tränaren har lämnat och bara ersatts temporärt.
- Om jag ska tillbaka dit måste det ge något positivt för både mig och klubben. Nu ska jag ha semester ett tag och koppla bort allt, och så får man se över det där när det närmar sig, säger Runström.

Det är inte läge att gå till Hammarby redan nu?
- Nej, det är för tidigt. Det ligger längre fram. Nu blir det väl mer att man hänger på träningsanläggningen lite och hälsar på grabbarna, säger Runström.

Publicerad 2010-10-21 kl 15:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons