POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Molins i form - får ändå vänta på debuten

Foto: Scanpix

Guillermo Molins

Guillermo Molins är äntligen tillbaka efter sina återkommande skadebekymmer. Men Anderlechts tränare vill inte ändra sitt vinnande lag.

– Man måste ha tålamod och det är kanske inte min starka sida, säger Molins till fotbollskanalen.

Efter en minst sagt oturlig start i Anderlecht är Guillermo Mollins tillbaka från skador och i bra form. Men den före detta Malmöspelaren har ännu inte fått göra sin ligadebut.

– Jag är i riktigt bra form och jag vill vara med och spela. I första hand göra några inhopp, det är ju nästa steg. Jag har varit uttagen i truppen några gånger nu, men har fortfarande inte fått spela i ligan, säger Molins till fotbollskanalen.

Molins var även uttagen till Anderlechts bortamatch mot Milan i Champions League, men fick se matchen från läktarplats.

– Man måste ta chansen när den kommer. Det är inte lätt att sitta och vänta på sin chans, man måste ha tålamod, och det är kanske inte direkt min starka sida, säger Molins.

"Gische" har även snackat med lagets tränare (John van den Brom) och fått förklaringen att det är svårt att ändra ett vinnande lag.

– Jag är i form och tränarn är nöjd med hur jag presterar. Men det är svårt att ändra ett vinnande lag, och det kan jag förstå. Så länge laget vinner är det svårt att klaga, säger Molins.

Under förra säsongen drog Molins på sig en korsbandsskada i sin första match för Anderlecht. Den här säsongen fick han försäsongen förstörd av en bruten tå. Läs mer om det här.

Publicerad 2012-09-21 kl 13:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå