Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Molins otur fortsätter - bruten tå har förstört försäsongen

Foto: Andreas Hillergren, SCANPIX

Molins i U21-tröjan

Guillermo Molins otur i Anderlecht fortsätter. Förra säsongen skadade han korsbandet i sin första match för klubben. Den här säsongen skulle han äntligen göra sig själv rättvisa - då bröt han tån.

– Jag har inte haft supertur direkt, säger Molins till fotbollskanalen.

När Anderlecht samlades inför säsongen tog Molins det lugnt då han hade känning i knät. Direkt när han kunde börja köra fullt så bröt han tån och var borta i två veckor. Nu har säsongen startat och Molins är ännu inte nära matchform.

– Nu är kroppen hel och känns bra, men jag är uppe i halv matchform. Då kan man inte glida in på ett bananskal och bara ta en plats i laget. Vi har ett starkt lag offensivt och alla de andra är i sjukt bra form, berättar Molins för fotbollskanalen.

Istället väntar B-lagsmatcher för 23-åringen som trots det är positiv inför framtiden.

– Min chans kommer. Man får kämpa, gräva ner huvudet och se till att man kommer in i det igen. Jag har snackat med tränaren (John van den Brom) och han har sagt åt mig att det är en lång säsong, jag ska bara ta det lugnt och hitta formen.

Förra sommaren lämnade Guillermo Molins Malmö FF och skrev på för den belgiska klubben Anderlecht. Han fick dock en mardrömsstart i sin nya klubb när han skadade korsbandet i sin första match och tvingades till tio månaders rehabilitering.

– Det var väldigt tråkigt. Precis när jag var tillbaka och var i form så tog säsongen slut. Jag kände mig pigg och redo att spela en hel säsong, säger Molins.

Tror du att skadorna har att göra med din flytt till Anderlecht?

– Nej, när jag gick till dem hade jag redan spelat en halv säsong med Malmö så var klart att man var trött i kroppen när man hoppade in i deras försäsongsträning. Men jag tror inte korsbandsskadan berodde på det. Den hade jag åkt på ändå förr eller senare så det var lika bra att få det överstökat.

Publicerad 2012-08-23 kl 14:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons