Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Molins skadad - blir borta i ett halvår: "Han gråter jättemycket"

Vilken mardröm för Guillermo Molins.
Första matchen med Anderlecht - då rök korsbandet.
- Han gråter jättemycket. Han var jätteledsen, säger pappa Luis till fotbollskanalen.se.

Guillermo Molins kunde knappast ha fått ett tråkigare start på fotbollslivet i nya klubben Anderlecht. I första träningsmatchen med nya laget, när man mötte Knokke, vred han knät och skadade korsbandet - något som kommer hålla honom borta från fotbollen en lång tid framöver.

- Det främre korsbandet gick av, och en del av menisken. Det är allvarligt. Om allt går bra blir han borta minst fem månader, berättar Guillermos pappa Luis för fotbollskanalen.se.

Nu kommer Molins att träffa en kirurg för att få en ytterligare bild om skadans omfattning. Därefter blir det snabb operation.

- Han kommer att träffa kirurgen imorgon och bestämma när – men det blir operation. Tisdag eller onsdag.

Hur mådde Guillermo när du pratade med honom då?
- Han gråter jättemycket. Han var jätteledsen, men vad kan man göra? Det har redan hänt, det går inte att få ogjort nu. Det är bara att titta framåt.

Molins skrev på för Anderlecht för en dryg vecka sedan. 22-åringen var då oerhört lycklig att äntligen ha gjort klart med den utlandsflytt han drömt om så länge.

- Jag är väldigt glad. Att bli utlandsproffs är något jag har velat sen jag var en bebis mer eller mindre, sa han till fotbollskanalen.se då.

Publicerad 2011-06-26 kl 17:01
Annons
Annons
Annons