Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Mourad om Syrianskas intresse: "Tromsö är förstavalet"

Syrianska vill återförena Peter Ijeh och George Mourad.
Men den sistnämnde hoppas stanna i Tromsö.
- Det är förstavalet, säger han till fotbollskanalen.se.

Forwarden värvades till Norge efter en tung sejour i holländska ligan. Två veckors lyckosamt provspel räckte för att övertyga lagledningen om att erbjuda honom ett ettårsavtal. Något Mourad känner sig mycket tacksam för i dag.

- De valde att satsa på mig i ett läge där självförtroendet var lågt och jag mer eller mindre hade tappat spelglädjen. Det är jag naturligtvis väldigt glad över, säger han till fotbollskanalen.se.

På söndagen säkrade den på förhand uträknade klubben tredjeplatsen i tabellen – vilket innebär kval till nästa års Europa League. Ett faktum som har stor betydelse för Mourads framtida beslut om vilken klubb han ska välja.

- Flera har hört av sig till både mig och min agent, men självklart vill man spela så högt upp som möjligt fortfarande. Vi har en match kvar med Tromsö och jag vill avsluta här på ett bra sätt innan jag börjar titta mer på mina alternativ, säger 28-åringen.

Samtidigt berättar Özcan Melkemichel, tränare för Syrianska, i veckans avsnitt av Ekwall vs Lundh att han gärna ser George Mourad i laget nästa säsong. Hos de nyss uppflyttade allsvenskarna återfinns redan Peter Ijeh, som bildade anfallsduo med just Mourad i Blåvitt för några säsonger sedan.

- Han är en fantastisk spelare när han är på topp. Enkel att samarbeta med på alla sätt, säger Mourad.

Vilken kontakt har du haft med Syrianska?
- Ingen alls direkt, det är bara spekulationer. Och inom en och en halv vecka när vår serie tar slut hoppas jag ha klarhet i hur det blir med Tromsö, det är det jag väntar på.

De är förstavalet för dig?
- Ja, så känns det. Jag har ju fått chansen här och Europaspelet lockar också, säger Mourad.

Publicerad 2010-11-01 kl 12:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons