Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Mourinho inför Supercupen: "Handlar inte om mig och Guardiola"

Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix

Jose Mourinho vill inte prata om rivaliteten med Guardiola.

Bayern mot Chelsea. Mourinho mot Guardiola – uppladdningen inför supercupen har börjat.

- Det handlar inte om mig mot Guardiola. Det är klubbarna mot varandra, säger Mourinho inför matchen, enligt The Guardian.

José Mourinho brukar leverera svårslagna citat från presspodiet. Så även inför kvällens supercupfinal mellan Bayern München och Chelsea. Föga förvånande fick också Mourinho en hel del frågor om rivaliteten tränarna emellan efter åren i Spanien.

På den inledande frågan från en reporter som menade att han bara vunnit tre av sina 15 möten mot Guardiola, högg Mourinho tillbaka.

- Din statistik är fel till att börja med. Väldigt, väldigt fel men jag vill inte diskutera det. Det är inte viktigt. Jag nöjer mig bara med att säger att det är fel, säger han enligt The Guardian. och räknade upp segern i Champions League med Inter, samt de båda titlarna med Real Madrid. Det vill säga tre segrar...

- Jag vet inte, du kanske har rätt,

Oavsett vad, så var inte portugisen speciellt sugen på att prata om "Matchen i matchen" mellan honom och Guardiola. Pekandes på klubbemblemet tröttnade till slut Mourinho.

- Det är vitt, men det är Chelseas. Om du vill ha svar på frågor om Chelsea så är jag här till klockan fyra – om du istället vill ha frågor om Real Madrid och Barcelona så är jag inte tillgänglig.

Både Bayern München och Chelsea har annars startat bra i sina respektive ligaspel. Chelsea har två segrar och en oavgjord medan Bayern München står på tio poäng efter fyra spelade omgångar.

Matchen spelas ikväll klockan 20.45 och döms av svenske Jonas Eriksson.

- Jag har dömt sedan jag var 14 eller 15 år och självklart så, i den åldern så drömmer du om att få döma de stora finalerna – och det här är en av dem, säger han till Uefas hemsida.

Publicerad 2013-08-30 kl 11:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons