POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Nasri kan petas från VM - på grund av sitt strul: ”Pessimistisk”

På grund av tidigare incidenter vid sidan av planen riskerar Samir Nasri att inte få följa med till VM i sommar. Deschamps har ännu inte gett en förklaring till varför Nasri saknades i den förra landslagstruppen

Samir Nasri var på väg tillbaka till det franska landslagets startelva under 2013, efter att ha förolämpat en journalist under EM 2012. Förbundskaptenen Didier Deschamps gav Nasri några starter under hösten, men när Deschamps tog ut truppen till träningslandskampen mot Holland förra månaden så var Nasri inte med.

I en intervju med Canal+ sa Nasri att han nu inte ser sig själv som en spelare för Frankrikes trupp i sommarens VM-slutspel.

- Just nu är jag mer pessimistisk än optimistisk när det gäller VM. Mot Holland vad det sista truppen innan VM-truppen ska presenteras, och jag har inte fått en förklaring.

- Jag har aldrig haft problem med någon i truppen. Jag har frågat om att prata med förbundskaptenen, men han har än så länge sagt nej. När vi har haft den diskussionen så kommer jag få veta vad som håller tillbaka mig och vad problemet är.

- Jag har spelat i tre olika klubbar och jag har aldrig haft problem med någon. Jag erkänner att jag inte har varit tillräckligt bra i vissa matcher, framför allt mot Ukraina (förlust 0-2). Jag spelade inte bra, men det var elva spelare på planen. Ingen av oss elva spelade bra.

Deschamps har tidigare hintat om att han inte vill chansa med Nasris attityd, utan att andra faktorer än fotbollskvalitet bedöms när han väljer ut truppen. Nasri missade även VM 2010, men säger inte att han skulle hoppa på Deschamps om han inte blir uttagen i VM-truppen.

- Jag kommer att respektera vilket beslut han än tar.  

Publicerad 2014-04-02 kl 06:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå